Uw pannendak laten renoveren door een dakspecialist

Binnen 1 minuut kosteloos aangevraagd!

Je pannendak laten vernieuwen

Wil jij je pannendak laten vernieuwen? Onze dakdekkers van MN dakbedekking kunnen dit voor je realiseren. Waarom zou je dit dak laten vernieuwen of vervangen? Dit kan bijvoorbeeld omdat het verouderd is, of omdat er schade is ontstaan door bijvoorbeeld een storm. Je dak is een belangrijk onderdeel van je woning, want het bepaald grotendeels de uitstraling en zorgt dat het warm blijft. Zo heeft het invloed op het energieverbruik en ook op de waarde van je woning. Hierdoor is het belangrijk om je dak in goede staat te houden, en wanneer dit minder is het te vernieuwen. Bij ons bedrijf hebben we ervaring met zowel platte daken als hellende daken. Lees hier meer over hoe een pannendak laten vernieuwen in zijn werk gaat. 

Laat je pannendak vernieuwen door onze dakdekkers

Een pannendak vernieuwen kan op verschillende manieren. Welke keuze wordt gemaakt heeft veel te maken met de staat van het dak.  Is je dakbedekking verouderd of versleten? Dan raden wij aan om de dakbedekking gedeeltelijk te vernieuwen. De dakpannen die beschadigd zijn worden weggehaald, en er komen nieuwe voor in de plaats. Als je dak versleten is en je zorgt niet tijdig voor vernieuwing, dan kan dit leiden tot nog meer schade, zoals bijvoorbeeld lekkages. Hierdoor kunnen kosten oplopen. Ook is het belangrijk om je dakconstructie te laten controleren voordat je nieuwe dakpannen legt. Als dit namelijk ook in een slechte staat is, kan het zijn dat na een aantal jaren dit moet worden vernieuwd. Daardoor moeten de nieuwe dakbedekking ook weer worden verwijderd. 

Belangrijk om isolatie toe te voegen

Als je jouw pannendak laat vernieuwen is het handig om ook meteen isolatie aan je dak toe te voegen. Kies je voor dakisolatie, dan kies je voor een enorme energiebesparing. Onze specialisten hebben ervaring met het leggen van dakisolatie en helpen je hier ook graag mee. Handig om dit te doen voordat je het pannendak laat vernieuwen, dan heb je twee vliegen in één klap. Door dakisolatie is je dakbedekking tevens beter beschermd tegen temperatuurschommelingen, waardoor warmte ook beter in de woning blijft. 

Pannendak opknappen en onderdak toevoegen

Het is naast extra isolatie ook handig om onderdak te plaatsen. Vaak is dit bij oude woningen namelijk niet aanwezig. Dit is een belangrijk onderdeel, want het dient als een bescherming tussen de isolatie en de dakbedekking. Ook zorgt een onderdak ervoor dat de onderliggende onderdelen minder worden aangetast bij slechte weersomstandigheden zoals storm en regen. Het onderdak moet uiteraard wel goed water- en winddicht zijn. Wij van MN Dakbedekking hebben hier veel ervaring mee. Voor vragen over onderdak kun je dan ook zeker bij ons terecht. 

Het dak volledig vernieuwen

Kamp je met dakproblemen? Dan kunnen wij je met alles helpen, van vernieuwing tot lekkages. We hebben het net gehad over het vernieuwen van een pannendak. 

Soms is dit gedeeltelijk nodig, en in sommige gevallen moet het gehele dak worden vernieuwd.  Ook dit kunnen wij voor je realiseren. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

GRATIS Offerte Aanvragen