Een complete dakrenovatie aanvragen?

Binnen 1 minuut kosteloos aangevraagd!

MN Dakbedekking – de beste dakdekkers in uw buurt!

Je kunt bij MN Dakbedekking kiezen voor een dakrenovatie wanneer je dak beschadigd is. Als je merkt dat er schade is ontstaan, is het belangrijk om snel te handelen. Als je dit niet doet, kan de schade namelijk toenemen. Door snel te handelen kan je uiteindelijk kosten besparen. Denk jij dat je een dakrenovatie nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag meer informatie of kunnen een offerte voor je opstellen. Het is belangrijk om dakbedekking in goede staat te hebben, want hierdoor is je woning goed beschermt tegen invloeden van buitenaf. We vertellen je graag meer over dakrenovaties en hoe dit er precies uitziet. 

Wat komt er bij een dakrenovatie kijken?

Wanneer een dak gerenoveerd moet worden, is het eerst belangrijk dat er naar de oorzaak van het probleem wordt gekeken. De dakdekker zoekt goed naar de oorsprong en kijkt tevens of er nog andere schades zijn, zoals lekkages. Dit is belangrijk om mee te nemen. Hierna zal hij beslissen of er een gedeeltelijke of volledige renovatie van het dak nodig is. Bij MN Dakbedekking hebben wij specialisten in dienst die veel ervaring hebben met het opsporen en oplossen van dakproblemen. We helpen daarom ook graag bij het uitvoeren van een dakrenovatie. Bij een hellend dak is het vaak zo dat dakpannen worden vervangen, en bij een plat dak wordt de dakbedekking vervangen door te lijmen of te branden. 

Verschillende daken en verschillende reparaties

Ieder huis heeft zijn eigen dak. Veel mensen hebben een hellend dak, maar platte daken zie je ook steeds vaker. Voordat wij overgaan tot een renovatie, kijken we goed naar het type dak van de woning. Zo is een plat dak een stuk gevoeliger voor externe weersomstandigheden zoals regen en wind. Hierdoor ontstaat er vaker schade en slijtage bij dit type dak.  Daarnaast is het bij een hellend dak zo dat er vaak schade is aan de dakvorst of nokvorst. Dit is een kwetsbaar gedeelte van een hellend dak, en daardoor is dit vaak de plek waar renovatie nodig is. Wij hebben voor zowel platte als hellende daken veel kennis, en helpen je graag met de renovatie en vervanging. 

Dakrenovatie en verzekering

Wat je misschien nog niet wist is dat een renovatie vaak kan worden ingediend bij je verzekering. Hierdoor heb je de kans dat je minder kosten hoeft te betalen, of zelfs soms helemaal niets. Dit is echter niet altijd het geval, maar bijvoorbeeld wel tijdens een storm. Wanneer je schade aan je dak heb door de storm, ook wel door stormschade, dan wordt dit vaak wel vergoed. Deze schade kun je claimen onder je opstal- of inboedelverzekering, afhankelijk van wat er beschadigd is. Wel is het hierbij belangrijk dat je meerdere foto’s maakt van de plekken waar schade is ontstaan. Bij MN Dakbedekking kunnen we meer informatie geven over dit gehele proces. Wij staan voor je klaar en je mag ons altijd bellen of mailen. 

GRATIS Offerte Aanvragen