Uw daklekkage laten opsporen?

Binnen 1 minuut kosteloos aangevraagd!

Wij lossen een vervelende daklekkage voor je op

Het hebben van een daklekkage komt helaas vaak voor. Gelukkig is dit geen ramp en is er snel iets aan te doen. Door snel te handelen kun je voorkomen dat er bijvoorbeeld schimmels binnenkomen, wat uiteindelijk tot rotting kan leiden. Bij MN Dakbedekking hebben we meerdere specialisten in dienst die je graag helpen bij het snel en zorgvuldig oplossen van daklekkages. Zo voorkomen we dat de schade toeneemt. Onze dakdekkers hebben vele jaren ervaring met het leggen en onderhouden van alle soorten daken, en daarom helpen we je hier graag mee. Je leest hier meer over het ontstaan en de oplossing van daklekkages. 

Waardoor krijg je een daklekkage?

Als je een daklekkage hebt wil je dit zo snel mogelijk oplossen. Maar hoe kan dit ontstaan? Deze lekkage kan voortkomen uit bijvoorbeeld een versleten of verstopte dakgoot, maar heeft vaak ook te maken met problemen bij de details en aansluitingen van het dak. We zien vaak dat het ontstaat door problemen bij de ontluchtingen, de schoorsteen of het dakgoot. Een andere oorzaak van een daklekkage is achterstallig onderhoud; belangrijk dus om dit goed bij te houden. Daarnaast kan een lekkage natuurlijk ook voorkomen doordat er een heftige storm is geweest. Deze weersomstandigheden kunnen een dak namelijk erg beschadigen. Goed om tijdens een storm al je spullen binnen te zetten om de kans op schade te beperken. Voor ons maakt de oorzaak van je lekkage niet uit, want wij vinden het belangrijk dat het zo snel en zo goed mogelijk wordt opgelost. Onze specialisten helpen je hier graag mee. 

Zorg voor een lekdetectie

Het klinkt misschien logisch, maar de eerste stap om een lekkage op te lossen is door het op te sporen. Hiervoor kan een lekdetectie worden ingezet. Wij hebben hier veel ervaring mee en we verzekeren je dat onze specialisten het lek kunnen opsporen. Om dit te doen maken wij gebruik van een geavanceerde lekdetectie methode, waarmee we het beginpunt snel gevonden hebben. Doordat dit snel wordt opgespoord, wordt het sloop- en breekwerk beperkt, wat uiteindelijk voor lagere kosten zorgt. Ook is het zo dat het inschakelen van een lekdetectie vaak wordt vergoed door de verzekering. Hierbij is het wel belangrijk dat je duidelijke foto’s maakt van de schade. Je verzekering bepaald en beoordeelt hierna of je wel of niet een vergoeding krijgt. 

Los je lekkage snel op

Wij lossen je lekkage snel en zorgvuldig voor je op. Het is belangrijk dat je snel actie onderneemt, want anders kan er nog meer schade ontstaan en nemen de kosten toe. Des te langer je wacht, des te hoger de kosten uiteindelijk worden. Door snel te handelen kun je onder meer schimmel, beschadiging en kortsluiting voorkomen. Deze factoren kunnen allemaal tot dakrotting leiden; dit wil je absoluut voorkomen. Wanneer dit voorkomt moet je namelijk je gehele dak vervangen. Voor meer informatie over onze diensten en prijzen kun je ons altijd even bellen of mailen. We helpen je graag om jouw dak te herstellen. 

GRATIS Offerte Aanvragen